Termeni & Conditii

Vizualizarea magazinului electronic Tshirt-Planet.ro cat si plasarea unei comenzi online pe acest magazin virtual implica acceptarea termenilor si conditilor de mai jos, de catre cumparator.


Definitii:

VANZATOR - este reprezentat de site-ul tshirt-planet-ro, detinut de SC Super Print Tim SRL care prin acest site ofera spre vanzare bunuri apartinant societatii comenrciale.

CUMPARATOR - este persoana fizica sau juridica care acceseaza tshirt-planet.ro si care inainte de a plasa o comanda trebuie sa fie de acord cu aceste termene si contitii.

MAGAZIN VIRTUAL - este tshirt-planet.ro si tot continutul care este se afla pe acest portal este protejat de legea pentru protectia drepturilor de autor.


Comenzi si produse:

Plasarea unei comenzi pe tshirt-planet.ro reprezinta incheierea unui contract la distanta intre vanzator si cumparator, in care cumparatorul se obliga sa livreze produsele comandate, iar cumparatorul se obliga sa plateasca contravaloarea comenzii.

Toate preturile prezentate in acest magazin electronic sunt exprimate in RON, si contin TVA. Nu exista o limita minima de comanda. 

Ne rezervam drepturile de a modifica preturile afisate pe site, in orice moment consideram noi ca este necesar. 

Pretul valabil si care trebuie achitat de catre cumparator, este pretul care este afisat in cosul de cumparaturi, inainte de a finaliza comanda. 

Costul transportului nu este inclus in pret, el va fi afisat separat pe factura si inainte de a fi plasata comanda pe site, de catre client.

Tshirt-planet.ro se staraduieste sa prezinte cat mai exact culorile, dimensiunile si descrierile produselor listate pe site. Va rugam sa retineti ca unele nuantele de culori care le vedeti pe monitorul dvs pot sa difere putin de culorile reale ale produselor, deoarece fiecare monitor va afisa nuantele de culori in functie de cum este fabricat. Deasemenea, datorita numarului mare de produse si informatii, se pot strecura date eronate referitoare la produs.


Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda daca produsul nu se afla pe stoc, sau daca s-a strecutat o eroare de pret sau in descrierea produsului. In cazul in care apar astfel de probleme, va vom contacta me e-mail sau telefonic.


Oricare din termenele si conditile de mai sus le putem modifica fara o notificare prealabila a cumparatorului.


S.C. G&C Super Print Tim S.R.L., cu 

Timisoara, Calea Ghirodei nr.61

Registrul Comertului nr. J35/2782/2016

Codul Unic de Inregistrare 36622209

telefon: 0724.55.20.98

mail: info@tshirt-planet.ro