Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

Personalul tshirt-planet.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse, respectiv efectuarea comenzii, dar si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu vom furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu o vom comercializa sau oferi, nu vom facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.


S.C. G&C Super Print Tim S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Furnizarea datelor catre societate nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

Compania care administreaza site-ul https://tshirt-planet.ro este S.C. G&C Super Print Tim S.R.L., cu sediul social in Timisoara, Calea Ghirodei nr.61, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J35/2782/2016 si avand Codul Unic de Inregistrare 36622209